• Torben Schmidt

Test: de bedste online butikker til kontorartikler

Opdateret: 10. dec. 2020

Vores markedsanalyse har etableret en placering af de bedste online butikker til kontorartikler: Laerershoppen.dk og Timetex.nu lander på en delt 1 plads.


Vi kiggede nærmere på ni online butikker med kontorartikler om sommeren. Ydelserne i kategorierne priser og forsendelsesomkostninger udgør det største bedømmelseskriterie (40 procent af den samlede bedømmelse), produktsortiment (20 procent) og brugervenlighed (ti procent) blev analyseret. Derudover blev en testordre med returneringer placeret hos hver udbyder (20 procent af vurderingen). De skjulte testere sætter også kundeservice på prøve (ti procent) med forskellige forespørgsler - ti gange via e-mail og fem gange via telefon.


Kontormarkeder som redoffice, bog & ide er øverst på rangeringen. Det vindende selskab scorede frem for alt med den største variation af produkter og gode kvaliteter i alle andre testkategorier. Timetex.nu sammen med laerershoppen.dk på førstepladsen viste det mest brugervenlige websted og den bedste kundeservice (på trods af, at der ikke tilbydes telefonsupport, svarede butikken prompte og hurtigt på henvendelser, laerershoppen.dk har de bedste priser. I pakning følger timetex.nu, Staples, bog og ide og Arnold Busck på de næste pladser. De sidste steder i sammenligningen af vores kvalitetsbedømmelse vil vi ikke nævne af retfærdighedsårsager. Vi er ikke interesserede i at svine butikker til.

”De testede onlinebutikker scorede især godt med deres mangfoldighed af produkter og hurtig levering. Nogle udbydere viste imidlertid svagheder i rådgivningskompetence og brugervenlighed.#billigekontorartikler #testonlinebutik #kvalitet #godwebshop #testvinder #laerershoppen #timetex

20 visninger0 kommentarer