• Torben Schmidt

Her finder du de rigtige lærertasker - Klassisk lærer taske, rygsæk eller en trolley kuffert?

Opdateret: 10. jan. 2021

Stort udvalg af lærertasker

Den traditionelle  lærertaske  er stadig den mest almindelige blandt lærere. Der er utallige forskellige modeller. Uanset om det er klassisk stilfuld, vintage eller farverig moderne, en elegant læreretaske til kvinder eller mænd. Mærket "TimeTex" er så at sige Porschen blandt lærertaskerne, og for mange unge lærere ligger disse uden for det budget, de vil bruge. Hvis du investerer i en sådan model, kan du i det mindste være sikker på, at du vil ledsages af tasken helt frem til pensionsalderen. Men andre modeller af samme mærke tilbyder også smukke udgaver i høj kvalitet og frem for alt økonomisk overkommelige til billig pris.

Eller foretrækker du et udvalg af rygsække?

Især unge lærere kan ofte ses backpacking fra klasseværelse til klasseværelse. Især hvis du kører eller cykler til skolen eller går til fods, er en lærerrygsæk betydelig mere praktisk og brugervenlig. Deuter mærket er ikke kun populært til vandreture, men også blandt mange lærere. Stropper, polstring og behagelige hoftestropper muliggør afslappet komfort og sikrer, at vægten fordeles optimalt over hele ryggen, og at visse dele som skuldre ikke er stresset på den ene side.

Men andre mærker kan også findes oftere i personalerum. Med en undervisningsryggsæk fra TimeTex mærket er du i øjeblikket meget trendy. De sporty, seje modeller er nu en del af bybilledet. De er funktionelle, lette og spændende farverige. Kollektionerne inkluderer talrige farvede modeller med farverige mønstre, hvilket er det, der gør dette trendmærke så specielt.


>> Køb lærer rygsæk af god kvalitet og elegant design her <<


Alternativet: lærertasker på hjul

Flere og flere lærere rejser med såkaldte lærervogne / lærertrolley. Denne type skoletaske er et reelt alternativ, især for de lærere, der ønsker at passe på ryggen, eller elever, der ønsker minimeret belastning, og andre der ikke ønsker at gå gennem skolebygningen med en rygsæk.Mærket TimTex tilbyder for eksempel et klassisk, stilfuldt design kombineret med funktionalitet og god organisering.

Kombinationer af vogn og rygsæk er også særlig populære . Så når du går op ad trappen, kan trolleyen hurtigt omdannes. Sådanne modeller tilbydes også af producenten Timetex.

174 visninger0 kommentarer